Vi ste tukaj: Cenik in paketi

 

Cenik in paketi
CENA:
Živimo v materialnem svetu, kjer se vse plača. Vzemimo za primer, da imajo vsi ponudniki isto ceno urne postavke. Torej, če nekdo ponuja izdelavo spletne strani za 200 €, je lahko notri zajeto npr.: 10 delovnih ur. To pomeni, da mora ves dogovor potekati preko emaila ali telefonske komunikacije, za grafično podobo pa se izberejo že vnaprej pripravljeni kalupi. Ponudnik mora dejansko spletno stran realizirati znotraj meje 10 ur, saj v nasprotnem primeru ima stroške, ne profit (režijski stroški, plače itd..). Žal se to odraža tudi v kvaliteti izdelane spletne strani.

Naslednji primer je izdelana spletna stran za 2.000 €. Na razpolago je tako 200 ur. To pomeni, da se lahko vključijo sestanki pri stranki, kjer se poberejo potrebe in želje stranke, oblikovalci izdelajo grafično podobo unikatno za stranko, na osnovi izkušenj se pripravi in pomaga pri ustvarjanju vsebine, da je vsebina optimizirana za spletne brskalnike, sprogramira se vsa dodatna funkcionalnost, pisana na kožo uporabnika, izvede se izobraževanje uporabe CMS sistema pri naročniku.

Vsekakor je vse odvisno od potrebe stranke, vendar obstaja pravilo, da spletna stran, ki je 5-krat dražja, žal ni petkrat boljša, vendar se pozna razlika v kvaliteti.

Pri nas Vam ne ponujamo najema spletnih strani, temveč takojšnje lastništvo profesionalne spletne strani po realno dostopnih cenah, ki se gibljejo od 765 do 1.500 €, z možnostjo plačila na 10 obrokov. Kaj vse Vam še pripada v tej ceni, kako povrniti investicijo, služiti s svojo spletno stranjo, pa izveste, ko nas brezplačno pokličete. Verjemite, da je ponudba več kot predobra.

PAKETI:
Naša ponudba ne zajema vnaprej prednastavljenih paketov (toliko strani, toliko slik, toliko prostora na strežnikih pride toliko in toliko), saj smo mnenja, da je vsaka stranka, vsak projekt paket zase in se ne da vnaprej predefinirati. Zato imamo individualni pristop do stranke in naredimo vse kar je potrebno, da dosežemo želene cilje in kvaliteto.