Računalniški servis
Naši poslovni partnerji - serviserji odpravijo vsakršno težavo z računalnikom in to kar na vašem domu. Katerokoli znamko, katerikoli model in ne glede na to, kje ste kupili svoj računalnik.

Servisiranje vseh vaših tehničnih potreb. Pomagamo vam lahko pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim računalnikom in napravami, povezanimi z njim. Ne glede na to, kje ste kupili opremo.


Nekatere storitve (kot npr. mreženje) so možne le na domu. Potrebno jih je le poklicati in Vam bodo uredili vse potrebno. S seboj prinesejo tudi vso opremo katere še nimate.

Nudijo garancijo na svoje storitve. Če niste popolnoma zadovoljni, bodo dali vse od sebe, da popravijo težavo - hitro in brezplačno.

Za podjetja in posameznike ki imajo z njimi sklenjeno vzdrževalno pogodbo so razpoložljivi v najkrajšem možnem času. Če jih naročite ob 13h, bomo pri vas najkasneje v 60-ih minutah oz. v najkrajšem možnem času.


Serviserji povežejo katerokoli audio ali video komponento, ne glede na to, kje ste jo kupili.


Storitve lahko plačate kar s plačilno kartico. Serviser ima s seboj prenosni POS terminal, tako da ne boste imeli težav z gotovino.


Ko nas pokličete potrebujemo največ 48 ur, da pridemo do vas. Največkrat pa lahko opravijo servis že isti dan ob povezavi na vaš računalnik - oddaljena pomoč.


Ko pokličete na številko 041-218-441
in oddate povpraševanje, vas ne bodo utrujali z zapletenimi računalniškimi izrazi ampak bodo prisluhnili vaši težavi in k vam čimprej poslali izkušenega strokovnjaka.

Pokličete lahko vsak dan od 8h do 20h, če pa je zadeva nujna, so na voljo tudi izven delovnega časa. Vaše težave rešujejo tudi med vikendi in ob praznikih.