Vi ste tukaj: O podjetju

 

Predstavitev podjetja
Osnovni cilj podjetja Madoja d.o.o je izdelava visokokvalitetnih, unikatnih in naprednih spletnih rešitev in visoka stopnja podpore uporabnikom, vse to po dostopnih cenah. Naši računalničarji so usposobljeni za izdelavo vseh vrst spletnih strani, vsaki stranki pa priporočamo izdelavo z DOT.NET tehologijo, ki jo uporabljajo uspešna svetovna podjetja.

Prepričevanje z referencami ni naša strategija temveč zadovoljna stranka sama po sebi.

S tem, ko nam stranka zaupa izdelavo spletne rešitve, se zavedamo odgovornosti, ki jo s tem nosimo in jo ne jemljemo zlahka, saj vedno naredimo optimalno rešitev za obe strani. Stranka nam je na prvem mestu in verjamemo, da so ljudje ključ do uspeha, ne gola, tehnologija zato nenehno vlagamo tako v znanje, kot v kolaborativni odnos s strankami.


Specializirani smo za interne rešitve na ključ. Kar pomeni, da programiramo zaprte rešitve, intranetne aplikacije, ki temeljijo na spletnih tehnologijah in rešujejo del poslovanja naročnika. Tako združimo naše znanje, varnost, želene cilje, internetno tehnologijo v enostavno in delujočo celoto za naročnika.

NE PRIPOROČAMO IZDELAVE SPLETNIH STRANI V:


TYPO, DRUPAL JOOMLA, MAMBO, WORDPRESS, WIX....

ZAKAJ:

Spletne strani so slabo vidne  oz. uvrščene v brskalnikih. Open source oz. odprtokodni CMS sistemi imajo že sprogramiran urejevalnik CMS, ki izdelovalcu spletne strani omogoča, da brez veliko truda že obstoječi predlogi samo spremenijo slike in tekst. Takšna spletna stran ne omogoča SEO optimizacije. Ko stranka oz. naročnik spletne strani želi na spletni strani še kaj dodati ali grobo posegati v njo, kar zahteva programiranje, ga le ta izdelovalec šele nato opomni, da to ni izvedljivo, saj open source verzija ne ponuja možnosti nadgradnje.

DOBRONAMERNI NASVET:

Izdelava spletne strani s programiranjem Vam dolgoročno prihrani veliko denarja. Saj že pregovor pravi, da za malo denarja dobite malo muzike. Stranke, ki prej ne preverijo koliko realno pride strošek izdelave v open source varianti plačajo tudi po več 1.000 € za izdelavo spletne strani, ki je narejena v dnevu ali dveh. Kvalitetna spletna stran zahteva veliko ur programiranja, individualnega pristopa ter usklajevanja z naročnikom. Končni rezultat je zadovoljna stranka.